Peregrins científics al Camí de Santiago (WATOC2011)

Aquesta setmana he assistit al Congrés Internacional Ninth Triennial Congress of the World Association of Theoretical and Computational Chemists (WATOC 2011), celebrat a Santiago de Compostela del 17 al 22 de juliol. 1300 investigadors en química teòrica i computacional d’arreu del món ens hem reunit per compartir les nostres recerques amb el paisatge gallec com a escerani i amb la màgia que envolta el Camí de Santiago.

He tingut la sort de poder presentar la meva recerca amb una comunicació. He parlat d’un estudi publicat recentment sobre la selectivitat de la replicació de l’ADN i els efectes de solvatació, enllaços per pont d’hidrogen i acoblament pi sobre aquesta. Així que només puc donar gràcies a l’organització amb el Prof. Yáñez al capdavant per haver-me donat aquesta oportunitat, i haver-nos combinat la química d’alt nivell amb la visita a les Rías Baixas, el concert a la Catedral de Santiago, i poder presenciar el Botafumeiro a la missa del peregrí.

I no vull acabar sense felicitar els 4 companys (Anna, Eloi, Ferran, i Pedro) del grup que han vingut a Santiago amb bicicleta des de Roncesvalles (800 km). Tot el Camí de Santiago, i per la ciència!

Un pensament sobre “Peregrins científics al Camí de Santiago (WATOC2011)

  1. Retroenllaç: Galícia, Catalunya; WATOC, Màster « CatQuímica.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s